Lakkering

Vi utfører lakkering etter bilfabrikantenes spesifikasjoner. Lakkering består av flere prosesser, der grunnarbeidet er en av viktigste elementene slik at lakkereren kan levere en perfekt lakkoverflate. Dette forutsetter en kombinasjon av gode fagpersoner og teknisk moderne utstyr.

Billakkering er vår styrke!

Krogstad Auto AS anses å ha topp kvalitet på billakkering. Det er ikke bare fordi vi holder våre ansatte og lokaler oppdatert til en hver tid, men det er mye på grunn av våre medarbeideres interesse for faget.

Vår leverandør på lakkprodukter er De Beer

De Beer har et enormt utvalg i farger, effekter og grunninger for mange typer underlag, som plast, stål og aluminium. Dette gjør at produktene har et stort bruksområde utover bil og kjøretøy.

Vi benytter kvalitetsprodukter, metoder og verneutstyr som gjør yrket til en helsemessig og trygg arbeidsplass med sterkt fokus på miljø.

Vi utfører alt fra små reparasjonslakkeringer til omfattende hellakkeringer på person og varebil.

Det er mange lakkskader som kan føre til rust dersom det ikke blir behandlet. Det er alltid lurt å reparare skaden før utvikler seg og blir kostbar.

Våre takstmenn kontrollerer skadene og sørger for at din bil blir like trygg.

Ring oss på 73 81 77 30, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller kom innom oss på Ausa i Selbu. Se på kartet for å se hvor vi holder til.